Deutz-Fahr DX 4.50 - ervaringen?

Hallo,

Ik zou me een deutz dx 4.50 gaan kopen. Weet iemand hoeveel deze nog waard is met ongeveer 7500 uren? bj 1987. En heeft iemand ervaring hiermee? slechte stukken in ? laat maar weten.

Deel dit topic

Berndx

Reacties

dx11
Achter bij de spatborden worden ze nog wel eens slecht.

De prijs is afhankelijk van meerdere dingen.
Berndx
@dx11 ; welke dingen zijn dan nog zo afhankelijk? ik ga deze week kijken en zou moeten weten hoeveel dat ongeveer waard is.. 😄 alvast beadnkt
casejxu
Idd spatborden willen heel gauw roesten, verder geen bekende problemen.... wel voor alle mensen met een luchtgekoelde deutz motor. Houd de koeltunnen heel goed schoon heb vande week weer een schade gevalltje gerepareerd... want dan krijg je een vast lopert
deutz-fahr-power
Prijs hangt van meer dingen af dan uren en leeftijd.. zoiets moet je echt zien voor je er prijs kan aan geven. de dx serie is nog een van de beste series van deutz, dus ik denk dat je er niet veel problemen met kan hebben.
casejxu
Staat, uren, rotte plekken, carterdruk, koppeling, hoe schakelt ie, uitvoering, extra's, electronica?? verlichting, koppeling vervangen en motorreviseren kost ff ruim 2500 eu ex manuren!!!
RobDeutz104
Synchromeeshringen?
Berndx
allebosch.be/occasies/occasie_3.html/ iemand die er een prijs op kan plakken? word volledig opgeknapt indien hij word gekogt.
dx11
@deutz-fahr-power

Quote:
de dx serie is nog een van de beste series van deutz

06 serie vind ik beter 😉

Maar de dx van ons is wel een lekker trekkertje. idd van het jaar een warmloper gehad ivm smerige koelribben.
dx11
Heeft er een voorldar op gezeten? ivm de hydauliek vor de cabine? check dan ook de vooras.
fiatfan
Is het een 6-bak multispeed? die zijn wel goed denk ik. Bij een 5-bak moet je oppassen, maar ik weet niet of die ooknog in deze geleverd zijn
BEboer
Trekker heeft wel maar 85pk, gewoon eens kijken of hij onderdruk heeft enzo en alle versnellingen testen, testritje mee maken...
WO 562 Driver
War wordt er bedoelt met: Te koop voor eigen rekening of rekening klant. Als je iets koopt moet je als klant toch altijd betalen?
ljdekker
De fusees van deze trekkers willen nog wel eens versleten zijn.
frank857
@ljdekker Heb jij daar eens last van gehad? ik sta namelijk op het punt om een 4.50 te kopen en zo doende keek ik op dit topic maar deze 4.50 heeft er behoorlijk last van is dit een dure reparatie?
ljdekker
@frank857 Weet niet wat het kost want wij hebben de trekker toen ingeruild. Verder zijn het recht toe recht aan trekkers die het in principe altijd doen.
deutz-fendt
Ik weet alleen dat de spartborden slecht worden als ie veel buiten staat voor de rest geen problemen
1066
Wij werken met een 470 met voorlader en wel veel reparatie aan de vooras
frank857
@1066 fussee? wat kost ongeveer om dat te laten repareren?
1066
@frank857 -de vorige keer was het wel een paar duizend toen zijn ook de kruisse vervangen
de laatste factuur heb ik nog niet gezien ,want dat was vorige week
ze hebben er nu overmaat bussen in gezet
ricooo12
Zijn wel goede trekkers zo ver ik weet heb er zelf ook wel is mee gewerkt doen het best.
spotmelker
Als je er veel (grond)werk mee wil doen waarbij de trekkrachtregeling nodig is zou ik liever een 4.70 nemen, deze heeft de trekkrachtregeling via de trekstangen. De topstangregeling van Deutz vind ik niet geweldig.
@spotmelker geen ervaring met de trekkrachtregeling, maar mij lijkt niet dat je zon trekker koopt om nog dag in dag uit mee te ploegen...
spotmelker
@ronald-deutz-fahr Dat snap ik ook wel maar als je er gebruik van kan maken en je hebt de keuze zou ik daar zeker voor kiezen, je kan er ook gebruik van maken bij kopeggen op wat bontere grond en met een schuifbord.
frank857
@spotmelker heeft een 4.70 ook een zwaardere achterbrug want die hebben ook een grote steek en 4.50 een kleine
spotmelker
@frank857 Je geeft zelf het antwoord al, het kan handig zijn als je eens wielen moet wisselen en de steek hetzelfde is.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 4.50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!