Illustratie van:

Fendt 305 LS - motor revisie

Jongens,
wat kan het zijn, en wie weet wat motor revisie ongeveer gaat kosten bij een bedrijf? we hebben een 305 die een beetje tikkert in de motor en een beetje blauwe/witte rook uit blaast, (alleen stationair)
hij loopt nu nog wel goed, gr rob

Deel dit topic

Reacties

weurding
Zo rond de 3/4000 euro, zijn ook wel ruilblokken te koop, en nieuw
boer
Je kan vaak uitgaan voor 1000eu per cilinder
deutz dx
2 x de helft
deutzke106
Tikkend geluid kunne de kleppe zijn. moet je die is eerst stellen en dan kan het roken op stationair toerental ook al minder of weg zijn 😄
Ford 7810
Dat ligt er ook aan wat je onder reviseren verstaat? Maar ik zou eerst een alles afstellen, en eventueel de motor laten nameten (het drukverlies enzo). Hoeveel wordt deze trekker gebruikt?
WimBe
Lekke kop/ kleppen? En als de motor verder goed draait zou ik niet direct alles open gaan halen, eerst eens een aantal dingen controleren.
casejxu
Laat de verstuivers testen, kleppen stellen en compressie meting laten doen... daarna pas verder kijken...
CVT6230
Een beetje tikkeren, en hij loopt nog wel goed? Wie weet is er een drijfstanglager aan het uitlopen, wordt het weer duurder van.
old man jose
@deutz dx
grote vent slappe praat onwijs gedoe Stoere bink
FabianFendt
Wij waren €5000,- kwijt voor onze revisie van onze 4cilinder 310LSA maar toen hebben ze ook de radiateur gemaakt en aantal kleine dingetjes dus idd wat boer zegt €1000,- per cilinder ongeveer
deutz dx
@old man jose

ik weet niet wat je te zeuren hebt, maar ik ben echt niet de enigste die 2x de helft zegt op zulke vragen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 305 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!