Deutz D30 - Is voor de hefinrichting Kroon automatische versnellingsbakolie te gebruiken?

Het oliepijl in de hefinrichting van mijn Deutz D30 moet aangevuld worden. Wat gaat er mis als ik Kroon olie gebruik die bestemd is voor automatische versnellingsbakken.
Edemon Hack

Reacties

Wat gaat er mis... daar kom je maar op 1 manier achter😂 Ik zou het risico niet nemen en gewoon agrifluid HT (UTTO) erin doen.
+1
goeiedag eem
@Edemon Hack je kan het proberen met die olie maar zou het niet doen, die is te dun en heb je de kans op stuklopen van je oliepomp.ik heb zelf een poos tellus hd 46 Hydrauliek olie erin gehad, maar zelfs dat heeft me de oliepomp no ggekost omdat die niet tegen hogere temperaturen kon en dan snel verouderde en er sneller slijtage optreed aan je pomp.zou gewoon motor olie 15w40 of de utto olie er op doen, heb ik nu ook en dat gaat perfect
labella
Gewoon motorolie 15w40 in doen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!