Illustratie van:

Deutz D3006 - Hoeveel is deze volgens jullie waard? Kosten om plaatwerk op te knappen?

Hoi,
Ik ben aan het twijfelen om deze tractor te kopen en op te knappen voor de rondritten deze zomer. Zijn er dingen waar ik op moet letten wanneer ik eens ga kijken? Hoeveel zou het lak- en verfwerk ongeveer kosten? Hoeveel schatten jullie deze in de staat waarin hij zich bevindt?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
valmet6400power
Nog een kleine aanvulling wellicht, hoeveel uur heeft ie gedraaid?
+1
jammermaarhelaas
En zitten er trekhaken (onder en of boven) bij? Hydrauliek ventiel(en), veiligheidsbeugel? Afhankelijk van wat je nodig hebt zijn dat achteraf ook kostenposten als het er nu niet bij zit.
En de banden zijn zo goed als op, dus die kosten daar moet je ook rekening mee houden.

Er staan er te koop voor vraagprijs € 2500,- voor een complete Deutz 3006 (met banden op 25%, hydrauliekventiel, veiligheidsbeugel, vrij goed in de lak).
Towaberg
Als de motor en de boite in dezelfde staat zijn als het plaatwerk en de verlichting, is hij de prijs van het schroot ruim voldoende!
+1
Horsefarmer
Geen idee hoeveel uren, zal dit meteen vragen! volgens mij zijn er geen accessoires bij. De vp is
€1500 maar dat vind ik naar de dure kant voor deze tractor?
+2
stijn-de-bock
Een duurdere en een betere zal waarschijnlijk veel goedkoper zijn opt einde van de rit.
+2
MulderDeutz1
1100 euro maximaal. Anders mooi laten staan. Heb vorig jaar een 3006 opgeknapt. Erg mooi werk, maar kost veel tijd en geld. Plaatwerk strak maken is zelf wel te doen, maar resultaat viel mij na spuiten tegen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D3006 en hebben de trefwoorden Opknappen en kopen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN