Halogeen werklamp vervangen door led, probleem!

Hallo, ik heb zojuist de hallogeen werklamp op mijn Valtra vervangen door led. Nu wil deze niet branden. Heb stroom op de kabel. Als de led lamp direct op de accu wordt aangesloten doet deze het wel. Wat doe ik fout??? Mvg, verse koe

Deel dit topic

Reacties

+1
johndeere6230
Plus en min misschien omgedraaid?
+1
verse koe
Da's een goeie, maar nee. Had het gecontroleerd met spanning zoeker.
Turbochrom
Al gemeten hoeveel stroom je krijgt bij de lamp? Waarschijnlijk een te laag voltage voor de desbetreffende werklamp verwacht ik.
verse koe
@Turbochrom heb 12,4 volt achterbij de schakelaar.
GerbertXL
Bij sommige JD's kun je geen led zwaailampen gebruiken omdat hij niet herkend word door het lage wattage, misschien net zoiets.
Even de valtra dealer bellen lijkt mij de kortste slag.
verse koe
@GerbertXL mijn jd zit vol met led's en die doen het wel. De valtra is een 700 met als enige electronica de verlichting😁
@verse koe heb je de lampen geaard op het frame? Bij een slechte verbinding (roest, verf ed) houd een ledlamp er direct mee op of gaat knipperen.
+1
verse koe
@bernard-vant-klooster heb een extra kabel gemonteerd naar de massa en ze werken! Bedankt voor de tip👍
mf gek gerbert
@GerbertXL
Of als je een dubbele zwaailamp wilt monteren bij de 30 serie dan moet ie vrijgegeven worden bij de dealer

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0