Illustratie van:

Onbekend Onbekend - Startprobleem dieselmotor met koord!!

Beste Allen,
Overlaatst heb ik een fort motoculteur gekocht met lombardini 3ld510 dieselmotor van 14 pk. Ik heb deze reeds tweemaal kunnen starten, en dan heb ik hem een onderhoud gegeven (nieuwe olie op motor, nieuwe mazoutfilter, en algemene opkuis gewoon). Maar nu na het onderhoud krijg ik hem niet meer gestart. Het hele circuit is ontlucht en als ik hem
Wil starten dan blokkeert de motor net na het dode punt en sleur ik gewoon de hele motoculteur mee. Ook is er dan een enkele plof en komt er rook uit de luchtfilter, iemand die weet wat er hier aan de hand is of wat ik hier kan aan doen? Alvast bedankt!!

Deel dit topic

Reacties

redeagle14
@bert-nerinckx werkt de decompreseur wel goed? Klep deksel er af en kijken of de uitlaat bij de compressie slag ook een beetje open gaat.
Klein Rot
@bert-nerinckx
Het lijkt erop dat de inspuiting te vroeg komt en de motor terug slaat.
Op bld. 21 van deze manual manualslib.com/manual/1419538/… wordt uitgelegd hoe het inspuit moment gecontroleerd en eventueel aangepast moet worden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1.156
TREFWOORDEN