Illustratie van:

Deutz-Fahr DX 3.70 - Lampje differentieel gaat na een tijdje branden

Hallo,

Ik heb sinds kort een deutz-fahr dx 3.70 gekocht, echter na een tijdje over de weg te rijden gaat het lampje van differentieel branden, eerst licht het op en later gaat het constand branden, als de trekker daarna is afgekoeld heeft hij er eerst geen last van, maar rijd je dan weer een poosje begint het opnieuw, iemand hier ervaring mee? En kan het kwaad ? (Olie achterbrug is op peil)

Deel dit topic

Reacties

d4506
Iemand misschien anders een handleiding ofzo liggen ?
+1
deufi
Wij hebben dat ook met onze DX gehad in het verleden. Na lang zoeken bleek uiteindelijk dat de tanden van de sper bleven hangen in het differentieel, waarbij heel het differentieel uitgesleten was. Dit werd zichtbaar door kleine ijzerdeeltjes in het oliefilter. Uiteindelijk is het gehele differentieel vervangen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 3.70 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
545