Fiat 415 - accu's

Hallo, ik wil 2 nieuwe accus in mijn fiat 415 zetten wat voor merk zouden jullie kiezen? en hoeveel ah? wat zijn de ervaringen er mee, ze moeten vooral veel kracht hebben om te starten in de winter.

mvg Daan.
fendt926power

Reacties

fendtinterfan
Wilco accu's heb ik goede ervaringen mee. waarom eigenlijk 2? 1 is toch zat of heb je een 24 volt startmotor erin zitten??
fendt926power
Jha zit een 24 volt startmotor in is volgens mij orgineel bij dit type
guy
Op onze 411R zit 2 maal 65Ah
Michael G
Daan, Ja, dat is origineel in de 415. Hoeveel ah zit er nu in dan? In mijn vorige 415 zat 2 maal 85ah. En die starte altijd. Zelfs met die strenge vorst van vorig jaar. Toen de Fendt het niet deed, deed mijn Fiat het wel. En het merk... Dan moet je even kijken denk ik, Bosch is een heel goed merk voor een accu, maar HEEL duur... In mijn vorige 415 zaten gewoon 2 autoaccu's in van 85ah en nooit problemen mee gehad. 😉
Valtra-Fordpower
Varta is één van de betere Accu merken, Kramp accu's staan bij mij op de laatste plek....
Wimsumar
Beste Michael G]

Quote:
gewoon 2 autoaccu's

Trekker of auto maakt niet uit. Als het maar een startaccu is.
Valtra-Fordpower
Let vooral op de Coldstart stroom, moet toch vanaf 600 beginnen...
fendt926power
Bedankt voor de tips, ik kwam het merk banner tegen en zag daar veel start accu's van,van 70 tot 100 ah nou wil ik er dan een van 80 ah nemen hebben jullie ervaring met dit soort accu's?

mvg Daan.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 415 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!