Kubota B7000 - HEFBRUG WERKT NIET - TE MAKEN MET OLIEPEIL MOTOR? VIND PEILSTOK NIET

Ik heb getracht om te zien of er een hydraulisch probleem is, maar vind vreemd genoeg geen peilstok noch plaats om bij te vullen. Is dit misschien gelinkt met de motorolie? Daar vind ik echter ook geen peilstok om dat te controleren.

Deel dit topic

eddyB

Reacties

angelo-nabben
Als je op de stoel gaat zitten zit de peilstok net voor je.
@angelo-nabben aan de ene kant van de versnellingspook de bijvul dop en aan de anderekant de pijlstok
+1
Motoroliepijlstok zit onder de brandstof pomp
Pluto
Hier ook wel eens met het probleem te maken gehad . Hefdeksel losdraaien en op de kop leggen . Daar zit het hydro blok onder geschroefd . Er zitten verschillende inbus schroeven rondom , Draai de schroef los waar de 10 mm inbus past . Hier zit een veertje welke een schuifje vasthoud ,dit schuifje hangt zich op waardoor de hef niet omhoog wil. en kan flink vast zitten . Met fijn schuurpapier het hele handeltje weer glad en gangbaar maken en weer monteren
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B7000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!