Illustratie van:

Ford 8630 - Meter motordruk knippert

Hallo
Als onze 8630 draait knippert de meter van de motordruk. 2de meter van boven. Controlelampje gaat uit bij het aanslaan van de motor. Ik heb reeds enkele stekkers in en uitgetrokken. Maar dat gaf geen verbetering. Motorolie is op peil. Zijn er mensen die dit ook al hebben voorgehad of mij raad kunnen geven. Dank u

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Het is dus de 2 de meter van boven die knippert.

Reacties

+1
county854t
Hoogst waarschijnlijk is je oliedruksensor stuk en die zit apart van de oliedruk schakelaar voor t lampje. Als je die sensor los maakt komt de vermelding open circuit op je dashbord te staan. Even n nieuwe sensor bestellen. Niet schrikken vd prijs.
Succes.
Dirk6206
Dank voor uitleg. Enig idee waar die zit?
selectford
@Dirk6206 bij het olie filter
+1
Dirk6206
@selectfordbedankt. het oliedrukcontact zit ongeveer 20cm voor de oliefilter. Ik ga straks eens aan de oliefilter kijken.
+2
Dirk6206
Hier zijn we weer. Sensor gevonden. Aan de stekker die er aan zit was een draad los. Draad er trug aan en probleem opgelost. Dank aan allen voor de raad👍👍👍👍

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0