David Brown 990 - dieselpomp

Hoi,

Mijn zoontje heeft een tweede DB 990 gekocht, een implematic.
Deze heeft echter jaren stil gestaan omdat de motor ineens stil viel zei de verkoper.De dieselpomp ligt er ook af, mijn vraag is hoe kan ik deze terug plaatsen ook al is ze niet gemerkt.motor draait mooi rond, dat wel maar wil niet aan slaan.
Grtn
brecht brown

Reacties

old man jose
Je zet de motor tekens op zijn plaats, dan de brandstof op de juiste afsteltekens dan moet de motor lopen, Of de eerste cilinder met de kleppen gesloten en de pomp eerste cilinder op inspuiten dan monteren en controleren of de afsteltekens juist staan.
brecht brown
Hoi old man jose

Dus dan moet de deksel die voor de dieselpomp zit eraf, en dan kan ik de merktekens zien?

alvasten bedankt
old man jose
Als deze recht voor de pomp staat. Ja. Op het vliegwiel staat ook een merkteken. Als de tekens voor goed staan moet ook het teken op het vliegwiel zichtbaar zijn.
Maak ook even het systeem goed schoon, zoals de tank, de filters en de zeef van de opvoerpomp.
Heel belangrijk bij een roterende pomp.
davidbrowntractorshop.nl/
dave 7810
@brecht brown

Hoe kun jij als je 11 bent al een zoontje hebben? Het zou kunnen natuurlijk maar toch .......
brecht brown
Bedankt

Deze hebben we gereinigd, net als alle leidingen doorgeblazen, ik heb om hem te starten een tank rechtstreeks op de pomp aangesloten, zo te zien heeft de vorige eigenaar zowat alles los gehad wat de brandstoftoevoer aangaat, zal nog effe uitzoeken zijn.Ik dank je voor je uitleg en vermoedelijk zul je nog vragen zien verschijnen, tijdens de restauratie van de DB.
brecht brown
Hey Dave 7810

Mijn zoontje is er 10 ikzelf een veelvoud van 4,de tool van de site geeft me zelf de jeugdige leeftijd, en dan heeft hij me nog niet eens gezien!!!

Grtn
old man jose
@brecht brown
Kan je ook naderhand in je profiel nog veranderen.
brecht brown
Hoi,

IK heb mijn leeftijd al rechtgezet in mijn profiel
old man jose
@brecht brown

Je leert het nog wel.
old man jose
@dave 7810

De natuur kan toveren
dave 7810
@old man jose

Ja dat idee krijg ik nu ook 😃
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 990 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!