(webshop) maken van fendt kleding?

(webshop) maken van fendt kleding? kleding drukken veel vraag naar, is het wat om er werk van te maken (ook andere merken) zie foto op mun profiel

Deel dit topic

Reacties

jehan
Nee niet aan beginnen haha
IH654
Zit je dan ook nie met copyrights??????
fendt-vario
Als je genoeg animo hebt kan het wel uit 😃
ford8630power
Originele merkkleding van fendt zijn niet te betalen, dus ik denk dat er wel vraag naar is.
caseih1056xl
Tevens zul je niet zomaar een webshop van een merk mogen maken zoals van fendt. deze hebben al hun eigen webshop. dan zou je eventueel een overeenkomst moeten sluiten.
guldner75
Grootste probleem bij de meeste orginele kleding vind ik dat er afbeeldingen op staan waar ik weinig om geef Bijvoorbeeld fendt 936 met 4 kant dubbel lucht .... ik vind um niet mooi!
Mengeledriver
Gewoon wat kleding op voorraad leggen en dan via-via verkopen Harald. Eventueel via persoonlijk bericht ofzo. Dan kan het wel!
fendtpower123
Harald je hebt pb 😉
RobinBos
Volgens mij.... is dat verboden. maargoed, bij sportkleding zie je dat soort dingen ook vaak, zo lang het maar niet van echt te onderscheiden is zal er met een kleine oplage waarschijnlijk niet iemand op staan die het opvalt dat het niet origneel is.
WouterVerhoef
stickers-shirts.nl/

Op deze site kun je ook alles krijgen van je favoriete merk 😉
RobinBos
@fendtpower123

haha, jij wil de eerste zijn die iets besteld? 😛
RIK89
@RobinBos

alles wat niet mag is toch mooi :lol:
walker1
Reken er maar op dat alle merknamen en logo's beschermt zijn met rechten, copyrights en zo.
dat je voor jezelf of een kleine groep bv kleding met "Fendt" er op maakt zal geen problemen geven, maar zodra je daar een webshop mee begint heb je binnen een week een brief van een advocaat in je brievenbus liggen.
fendtpower123
@RobinBos

ik hoef niet perse de eerste te zijn 😃
harald vrieling
Als je het zelf ontwerpt of iets aanpast kunnen ze je niks maken ik heb ook een keer 150 vlaggen laten maken die zijn na gemaakt door een ander precies het zelfde dat mag niet
IH654
Kijk maar naar wagenhoff, met zijn 1455 modellen
MOOI-WARK
strafrechtadvocaat.nl/

Als je het advies van walker niet opvolgd: hier boven een link 😃
walker1
Hahahaha.

Ik heb vroeger wel eens voor een deurwaarder gewerkt, moest ik bij concerten op de parkeerplaats rondlopen, zogenaamd als fan. als iemand mij dan kleding aanbood van de band die optrad, dan moest ik de deurwaarder een seintje geven. Dat was allemaal nagemaakte kleding en werd in beslag genomen. De officiele verkopers hadden allemaal een kraam en vergunning, maar de illigale spullen werden vanuit de kofferbak verkocht.
NewHolland94
Dan kun je beter alle tractormerken doen 😛
kace
Walker 1

En uh nooit slaag gehad.??
walker1
Wel eens wat duw en trek werk. scheelt dat ik zelf niet de kleinste en de dunste ben.
Fokke
Jij liever dan ik walker, ik zou mezelf niet echt goed voelen als ik daar iedereen een beetje liep te naaien 😉 Maar ja, het is gewoon niet toegestaan.
fendt-vario
Achtja 't is gewoon werk wat gedaan moet worden 😉
Kareltje
Volgens mij is dat inderdaad verboden om orginele merktekens te gebruiken. Een foto of plaatje van een zelfgeschoten fendttrekker mag wel, maar een merktteken zoals Fendt vario mag niet. Vrij logisch ook, want dan verkoopt Fendt geen kleren meer. Tenzij je natuurlijk aan Fendt toestemming vraagt, maar dan zal je zoveel moeten betalen dat je beter bij Fendt kleren kan kopen!
international956
Harald je hebt PM 😉
walker1
@Fokke, het is ook maar hoe je het bekijkt, als jij een zaak hebt met kleding en je laat bv 10.000 shirts drukken met de naam van een band, met toestemming waar je voor moet betalen, vervolgens huur je een kraam bij een optreden en wil je die shirts verkopen. ook voor die kraam moet je dan betalen. dan zit je echt niet op van die gasten te wachten die zomaar wat drukken en dat vanuit de kofferbak gaan verkopen. dat is gewoon valse concurentie.

Kijk, het boeit mij echt niet als iemand bijvoorbeeld een keer 10 of 20 shirts laat maken met bv "normaal" of "Fendt" en dat bv binnen een vriendengroep verkoopt.
maar bij grote evenementen heb je gasten die er gewoon handel in zien om met een busje met duizenden illegale shirtjes te gaan verkopen zonder ergens voor te betalen en die stoten dan wel het brood uit de mond bij diegene die wel eerlijk ergens voor betalen.
Fokke
Dat klopt daar heb je 100 % gelijk in, ik snap ook wat je bedoeld 😉 Maar ik zou niet degene willen zijn die dat even opknapt, dat is meer persoonlijk.
walker1
Het is ook niet mijn dagelijks werk en doe het nu helemaal niet meer. maar tot paar jaar geleden deed ik wel eens wat werk op oproepbasis voor een deurwaarderskantoor.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
30
DEELNEMERS
20
WEERGAVES
19