John Deere bouwmachines komen in Europa aan

John Deere bevestigt vandaag, maandag 8 april 2019, de introductie op de Europese markt van zijn reeks bouwmachines.

De Amerikaanse fabrikant maakt gebruik van deze openingsdag van de Bauma (Wereldbeurs voor machines, bouw en mijnuitrusting) om deze aankondiging te doen en zijn externe groeistrategie te bevestigen. Het is op de stand van Wirtgen, de Duitse groep die Deere in 2017 verwierf voor een historisch bedrag van 4,6 miljard euro waar we voor de eerste keer 14 Deere machines kunnen zien; shovels, dumpers, graaf-laadcombinaties, bulldozers, graafmachines en zelfs twee zeswielaandrijvinggraders die het bedrijf in Europa op de markt wil brengen.

Het is Duitsland en Frankrijk waar het avontuur begint. Met Wirtgen France SAS zal John Deere in eerste instantie zijn Amerikaans ontworpen 822 GP en 672 GP sorteermachines op de markt brengen, beide aangedreven door een 227 pk, 255 pk, 22 pk, 22 pk, zescilinder (Tier 4 Final) 20 ton.

John Deere zal profiteren van de synergieën, expertise en reputatie van Wirtgen om zowel een netwerk op te bouwen als zichzelf een naam te geven. Want als het leider van de Europese markt is in landbouwapparatuur, moet de Amerikaanse reus zich bewijzen op de markt van de constructie.

Deel dit topic

Reacties

Jotke
Skon spulleke!

Heb wa foto's gevonden:
bouwmachineweb.com/fotoalbum/evenementen/…

Zouden ze ook naar NL komen? TKD 2020 wellicht?

@Tom VB meen ooit een foto van jou op deze site te hebben gezien.🤔

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden john deere , duitsland , frankrijk , bouw , europa , machines , france , historisch , pk , wirtgen en 14 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0