Lamborghini Premium 850 - Lek koelvloeistof grote kosten

Heb gezien dat hij wat koelvloeistof lekt aan de cilinders dichting ( cullasse ?)

grot kosten of simpele fix
wvh&zn

Bijlages

(klik om te vergroten)

Hier lekt hij

Reacties

langeslagdiesel
Je bent al begonnen met demonteren zie ik. Dus je vraagt naar de bekende weg.
+1
wim-same
Koppackingen zijn een gevoelig ding bij deze typen, en bij nog meer oververhitting cavitage in de cilinder bussen. De juiste koelvloeistof ( Rood ) is al heel belangrijk, en ook het schoon houden van het radiateur is heel belangrijk.
@wim-same wat voor koelvloeistof moet er in een lamborghini 674? Ik heb er blauw in gedaan maar nu ik dit lees vraag ik me af of dat wel de juiste is
wim-same
@bernard-vant-klooster Ik zou er rood in doen. Dit word ook aangeraden bij alle moderne motoren met een hoge verbrandings temperatuur.
@wim-same hij draait er niet heet mee ofzo. Ik dacht dat het verschil in koelvloeistof zat met de pakkingen. Dat sommige pakkingen oplossen in bepaalde koelvloeistoffen. En groen kan overal in dacht ik?
wim-same
@bernard-vant-klooster rood kan overal in. en is ook de meest moderne een heeft het laagste kook punt..
geertyb0y
@bernard-vant-klooster Zover ik weet zijn de verschillende kleuren voor verschillende materialen die gebruikt zijn in de motor, anders kunnen deze met elkaar gaan reageren.
wim-same
@bernard-vant-klooster Ik denk dat dit ook een mede oorzaak is waarom deze motoren hier zo gevoelig op waren. Er werd in de instructie boeken al op gewezen wat voor koelvloeistof er aanbevolen werd.
@wim-same dan doe ik er rood in.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lamborghini Premium 850 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!