Cnh q-coat verf ervaringen

Goedenavond,

Een tijdje terug heb ik mijn ford 5610 gespoten met de dealer verf van nee Holland zelf. De q coat dus. Het beviel mij goed en het spuit erg makkelijk. Wel vind ik het lastig om er dan ook glans op te krijgen. Wanneer je nog even ergens over gaat krijg je weer nevel over het oppervlak er naast en is de glans weg. Heb daarna er een blanke lak laag van kramp er over gespoten en dat is erg mooi geworden. Heb beiden verdunt met wasbenzine en geen verharder gebruikt. Vind de verf wel wat zacht. Wat zijn jullie ervaringen met deze verf?
jannie2001

Reacties

nhmonteur
Wij gebruiken hem ook regelmatig op de zaak. Het is idd lastig om een goede glans te krijgen met de verf. Maar dat ligt er ook aan hoe ver je hem verdunt. Zelf gebruik ik altijd thinner of thinner verharder om de verf mee te verdunnen.
+1
Fordje4600
De verf is synthetisch en duurt ook enorm lang om volledig uit te harden, kan wel 6 maand duren
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!