Case Magnum 7120 - Case 845 xl

Ik heb een case 845 xl nu heeft die een vervelend probleem . af en toe start die niet . de startmotor krijgt dan geen stroom van het contact omdat die met een schroevendraaier op de startmotor wel start . nu is mijn vraag zit er tussen contact en startmotor nog een relais of moet ik gewoon contactslot vervangen ?
reddream

Reacties

casejxu
Of even de stekkers voor tegen de cabine schoonmaken. Het rijtje met rechthoekige stekkers
Een relais tussen het contactdraad maken bij de startmotor. Zodat de stroom niet via het contactslot hoeft te lopen. Ik denk dat je probleem dan opgelost is.
reddream
Wel vervelend 9 starten zonder problemen en dan niks zat zelf aan contactslot te denken kan nog wel als die weigert spanningszoeker op de kleine draad van de startmotor doen en kijken of die stroom heeft
rommert14
@reddream ik had in diezelfde stekker als jxu het over heefd 1 kabel gesmolten dan deed ie het ook wel en dan weer niet. Was met een paar euro en een uurtje gepruts weer opgelost.
@reddream Kans is groot dat je het aan het contactslot ligt, die is niet meer in staat om zoveel stroom door te laten. Je kunt nu wel alleen het contactslot vervangen maar dan is er kans dat je na een paar jaar weer hetzelfde probleem hebt 😉
reddream
Oke ga morgen ff kijken bedankt voor tips .
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case Magnum 7120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!