Illustratie van:

International 523 - Trekker rijd niet meer voor of achter uit

Trekker gister gestart na en paar maand stilstand en nou gaat hij niet meer voor of achteruit zowel in de lage als hoge versnelling niet bak schakelt verder wel goed .
Trekker is voorzien van agriomatic .

Deel dit topic

Reacties

donkey63
Geen idee. De 523 is van mijn zoon en heeft geen agrimatic.
Succes
+1
Oldtimer-fan
Te weinig oliedruk? Filter verstopt?
Heb je de tractor even laten warm draaien? Zodat de olie wat warmer wordt en misschien wat druk opbouwt. Agriomatic S staat wel bekend om zijn "bedenk" momentjes. Het duurt even voordat hij aangrijpt. Vooral als het koud is.
bert-abbas
@Oldtimer-fan kun mij ook vertellen welke filter of ik hier voor moet hebben ik sleutel nooit aan de trekker en ja eens komt het er van en daar ik geen boeken of documentatie van de trekker heb moet ik het wel vragen dit kan gelukkig in het nederlands .
Oldtimer-fan
@bert-abbas ligt aan het bouwjaar van jou 523. Er zijn er met een opschroeffilter aan de linkerkant van de versnellingsbak en er zijn er met alleen een filter in de bak.
bert-abbas
@Oldtimer-fan bj is 1973 en heeft en schroeffilter aan de linkerkant zitten dus als ik jou goed begrijp deze vervangen .
Oldtimer-fan
@bert-abbas daar zou ik eens mee beginnen ja. Kan nooit kwaad. En even versnellingsbak olie pijlen en kijken, voelen, ruiken hoe de staat van de olie is.
county854t
Idd eerst eens proberen om de trekker wat op temperatuur te laten komen. Bij mn stageboer destijds zetten ze m in zn laag 1 en vooruit en bleven dan in de buurt. Als ie dan wegrijd kan je nog ingrijpen
Klein Rot
Misschien heeft de oliepomp voor de agriomatic de olie laten lopen en krijgt hij nu geen olie meer.
bert-abbas
@Klein Rot hoe krijg ik het zover dat hij wel weer olie krijgt en welke olie moet ik hier voor gebruiken .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 523 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!