BM 350. Aftakaskoppeling afstellen.

Ik ben fan van de BM 350 omdat ik er in mijn jeugd mee in aanraking gekomen ben en dus heb ik zelf inmiddels een aantal jaren geleden een exemplaar uit 1965 aangeschaft.

Deel dit topic

Reacties

janmengers
Afstellen aftakaskoppeling: als de hendel van de aftakaskoppeling niet meer vergrendeld, is dit soms te verhelpen door de 2 doppen naast de aftakas te verwijderen en met een zaklamp in de ruimte te schijnen waar dan een grote gekartelde ring zichtbaar word die op 1 plek met een stiftje vergrendeld is. Je kunt deze stift indrukken en dan gelijktijdig de ring verdraaien zodat de hendel uiteindelijk weer vergrendeld. Mocht dit niet meer lukken dan moeten mischien de platen vervangen worden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0