John Deere 4020 - Waar op letten aankoop 4020 en evt. prijs?

Waar op letten aankoop john deere 4020 en eventuele Prijs?
sfeenstra

Reacties

Turbochrom
Waar wil je er een kopen, als hij nog overgescheept moet worden houd dan ook rekening met deze kosten. Verder eigenlijk gewoon de standaard dingen bij een tractor, en prijs is sterk afhankelijk van de staat waarin hij zich bevind.
inspecteurfendt
Heb je geen foto’s, dan kunnen we een beter beeld vormen ivm. de prijsbepaling.
sfeenstra
Deze staat op de site van VDI auctions vrgr
walker1
Met dat spul is de prijs "wat de gek er voor wil geven" en dat geld zeker op een veiling. Houd bij een veiling ook rekening met het opgeld en de btw.
Turbochrom
Blijft tricky om op een veiling zo'n trekker te kopen, voor t oog kan die heel mooi zijn maar hoe die technisch is heb je dan geen idee van. Dus let op watje koopt en staar je niet blind op het uiterlijk.
inspecteurfendt
Een vriend van me kocht laatst via een veiling een same Leone die er super uitzag maar eens hij hem ging ophalen bleek dat er wit-gele rook uit de uitlaat kwam en de remmen niet werkten.
sfeenstra
Bedankt voor jullie reakties
GROENEDEERE
Heb je een link naar de betreffende trekker in de veiling?
inspecteurfendt
Zo te zien werkt alles naar behoren maar let op want een herspoten tractor geeft een mistekend beeld. Het is eigenlijk al te laat om dingen te gaan nakijken aangezien de kijkdag (als die er was?) al voorbij is.
Arie_MF
Bij happyoldiron zag ik laatst wat oude Jd’s staan, prijs viel me niet tegen.
+2
Kees2030
Zo te zien is hij pas over gespoten. Bijna alles wat op een veiling staat te blinken van nieuwe verf, is meestal in technische zeer slechte staat. Ik zou hem als je er eerst niet goed kan testen laten staan.
inspecteurfendt
@Kees2030 de veiling loopt deze avond af dus veel testen is er helaas niet aan
walker1
@Kees2030 vaak duikt diezelfde trekker dan een paarmaanden later weer op bij een andere veiling.
stijn-de-bock
@Kees2030 heb ook schrik van dat soort trekkers.
sfeenstra
Laat hem staan vrgr
JD3010
@sfeenstra Het lijkt mij geen verkeerde trekker, het meeste werkt. Is je budget toereikend? Zal niet voor een koopje weggaan, gezien de eigenaar.
sfeenstra
@JD3010 wat bedoel je met gezien de eigenaar
walker1
@sfeenstra ga jij nu vertellen dat jij niet eens weet bij wie jij die trekker wou kopen? Is toch een hele bekende naam in de trekker wereld. Ik heb zelf geen ervaring met dat bedrijf, maar voor koopjes moet je daar niet zijn.
aad3040
@sfeenstra helemaal mee eens.
sfeenstra
Vdi auctions was mij niet bekent sorry
RVM
@walker1 Je link is niet hetzelfde bedrijf....
walker1
@RVM Kan zijn, maar is wel allemaal dezelfde eigenaar/holding.
RVM
@walker1 niet dus
walker1
@RVM Nou, je maakt mij niet wijs dat Van Dijk niks met VDI te maken heeft.
RVM
@walker1 oprichters van de 2 bedrijven zijn familie.
+1
walker1
@RVM Formeel zijn het dan 2 bedrijven, maar ze zullen elkaar heus niet in de weg lopen. Waar denk jij dat al het aanbod, of in ieder geval het grootste deel, op die veilingen vandaan komt?
stijn-de-bock
@walker1 goede vraag waarop ik het antwoord niet ken en wel wil weten.
+1
RVM
@stijn-de-bock deze keer stonden er wat trekkers bij van een hobbyist hier uit de buurt. Vorig jaar was het behoorlijk wat spul wat gewoon aangekocht is in Scandinavie ( ook via veilingen aldaar )
+1
RVM
@walker1 2 reacties geleden was het nog 1 holding en nu weet je al hoe ze samen zaken doen. Ik geef het op.
walker1
@RVM Hoe de lijntjes allemaal precies lopen en welk familielid welke bv runt dat weet ik verder ook niet, maar jij snapt best wel wat ik bedoel.
JD3010
@sfeenstra 15.000 euro.
MF 2725
@JD3010 Voor dat bedrag kun je er ook 2 voor kopen.
JD3010
Quote Reactie van @MF 2725:
ook 2 voor kopen

Ook in deze staat? Dat zijn dan echte opknappers.l Er staat er ook nog 1 te koop voor het dubbele.
MF 2725
@JD3010 Voor €15.000,- zou die wel in een goede staat moeten zijn, lijkt mij.
+1
JD3010
@MF 2725 Er stond een film van die trekker erbij, daar heb ik geen rare dingen gezien, dus ga ik er vanuit dat die oké is.
Er stond wel bij onder voorbehoud van gunning, dan is het dus niet zeker dat die voor dat geld ook verkocht wordt. Maar het blijft een hoop geld, de veilingkosten komen er ook nog bij.
GROENEDEERE
@MF 2725
Zou je denken 15.000 is echt niet veel voor een 4020.
Ik ken er genoeg die over de 30 zijn verkocht
MF 2725
@GROENEDEERE Eerlijk gezegd, heb ik me in deze tractor niet verdiept, maar ervan uitgaande dat er nog het 1 en ander aan moet gebeuren, leek €15000 mij veel geld. Het is maar net wat de gek er voor geeft, maar €30.000 voor een JD 4020 vind ik erg veel. Net als €35.000 voor een nette 1455.
+1
John k
@MF 2725 wow wat een prijzen. Ik geloof dat ik er hier maar eens een paar moet opkopen en naar Nederland stuur...
GROENEDEERE
@John k
Zal moeilijk gaan.
Zijn overal prijzig
MF 2725
@John k Er worden hier opknappers MF met een Perkins V8 aangeboden voor €10.000,- of meer, terwijl ze aan jouw kant van de grote plas maar een paar duizend euro opbrengen. Zoals eerder gezegd: het is maar net wat de gek ervoor geeft.
+1
John k
@MF 2725 weet ik, ik heb de afgelopen twee jaar een handvol MF 1150s naar NL gestuurd
JD3010
Quote Reactie van @John k:
Ik geloof dat ik er hier maar eens een paar moet opkopen en naar Nederland stuur...

Ik hou me aanbevolen. 😄
stephan-inter
@John k
Wat is de prijs
sfeenstra
Oke bedankt voor je reaktie
john deere 7810
@sfeenstra

let goed op wat je koopt, een powerschift is sowieso al meer waard, Maar voor je er aan begint, weet dat het je vroeg of laat veel geld kost zo'n trekker, of je moet weten of hij al uit elkaar is geweest. We hebben al diverse klanten met een 4020, Maar ze zijn binnen een paar jaar allemaal van voor tot achter uit elkaar geweest, en neem van mij aan dat het niet goedkoop is om zo'n trekker op te knappen. Neemt niet weg dat het echt prachtige trekkers zijn. en er zijn nog voldoende betaalbare onderdelen bij te krijgen, meestal maken de arbeids uren hem duur
rommert14
@john deere 7810 arbeids uren? Jd valt toch juist makkelijk/snel aan te sleutelen?
john deere 7810
@rommert14

het gaat er niet sneller van he, als je een storing met hydroliek hebt aan een systeem waar je nooit of te weinig aan sleutelt, datzelfde geld voor de electronica van zo'n machine, zit bijzonder in elkaar met starten en bijladen. En daarbij is een werkplaatshandboek van 1970 wel iets anders dan een boekwerk van tegenwoordig 😉 Het was een hele techniek voor die tijd.
rommert14
@john deere 7810 ja daar zit wat in, ik heb er geen verstand van maar onze lmb zei dat eens. Sleutelen heelveel aan jd 10 series terwijl het hoofdzakelijk mf verkoopt 😜
john deere 7810
@rommert14

We mogen niet klagen. Een 6000 serie is in grote lijnen vanaf 1993 tot aan de R/M serie nog steeds gelijk. En kwa onderdelen/onderhoud veranderd er niet heel veel of is veel uitwisselbaar.
rommert14
@john deere 7810 dat is echt ideaal
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4020 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!