Illustratie van:

John Deere 710 - Hef gaat zonder bedienen omhoog

Hallo,

Heb hier een john deere 710 staan. Hefinrichting gaat vanzelf omhoog. Heb nu 3 hefdeksels geprobeerd. Ze hebben allemaal hetzelfde.
Pomp was slecht, deze vervangen. Prioriteitsklep is goed die er aangebout zit. Trekker heeft namelijk ook een ventiel.
Verder zit er niks in. Pers gaat de hefdeksel in en de retour weer uit.
Mis ik iets?

Gr Martijn

Deel dit topic

Reacties

JD-4450
@MartijnvanHeerde
Ik heb hetzelfde probleem met mijn 310.
Maar bij mij gaat hij pas omhoog zodra ik wat gas geef. Zodra hij een kilo of 50 in de hef heeft, blijft hij netjes onder. Ik dacht dat het met de trekkrachtregeling te maken had, deze uitgeschakeld maar geen verbetering.
Ik kan je helaas niet verder helpen, maar ik hoor het graag als iemand ideën heeft!
JJvB
Tis al ff geleden en ik ben nieuw hier maar toch mijn 'analyse'. Er zal ergens weerstand in het retourtraject zitten waardoor er wat restdruk op het systeem blijft. Net genoeg om de hef te bedienen. 1 bar kan al genoeg zijn om hem 25 kg kracht te geven. Ik zou het hefventiel keer goed schoonmaken. Er zal ergens wat vuil zitten lijkt me. Het zit niet in de regeling als ik het zo hoor.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 710 en hebben de trefwoorden hefinrichting en hef geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN