Mc-Cormick D 320 - Startmotor

Probleempje met m'n startmotor:
Heb de startmotor uit elkaar gehad om hem schoon te maken maar nu alles weer in elkaar zit werkt ie niet.. Het relais werkt los wel (getest met acculader) en de motor draait ook als je er rechtstreeks stroom op zet. Alleen als ik de twee samenvoeg doet ie niet?
Als ik het relais op de motor monteer haalt ie ook wel het heveltje over dat het tandwiel naar buiten schuift, maar als ik dan de pool van de motor aansluit doet ie niet? En het tandwiel blijft ook halverwege staan, alsof het relais er nog kracht op uitoefend..

Ik snap het ff niet meer..
frankod

Reacties

valmet
Grote kans dat het vorkje van het relais niet in het vorkje van het tandwiel zit.
frankod
Vorkje zit volgens mij wel goed, want ik heb m getest met relais aan de motor en tandwiel ging mooi in en uit. Maar zo gauw als het relais ook de stroom naar de motor moet doorgeven doet ie niet..
volvo650
Gwoon naar monteur gaan
Wimsumar
Beste Frankod: Ik denk dat een acculader niet genoeg stroom levert om de startmotor op gang te brengen.
Probeer 'm op de accu.
frankod
Klopt, acculader krijgt m niet rond, ook met nieuwe volle accu getest..
frankod
Vandaag bij de Boschdienst geweest:

Het bleek dat het relais van het gaffeltje dat het tandwiel overhaalt af springt, relais iets bijgebogen en opgelost (nadat ook nog bleek dat ie achter een boutje blijft hangen)
Wimsumar
Beste Frankod]

Quote:
Vandaag......enz.

Zei hij met het schaamrood op de kaken 😉
Hé toppie, dat je zo eerljk bent dit hier te vermelden. Dat hadden we met elkaar nooit kunnen bedenken dat dat de oorzaak was.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 320 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!