Illustratie van:

Deutz D4006 - Hydrauliek filter retour

Beste

Ik heb een deutz 4006 van 1968 met een K35 hef, nu was het plastic deksel waar de hydrauliek filter (kort model) onder zit gescheurd.
Ze hebben bij het plaatselijke bedrijf een set mee gegeven waar er een verhoog stuk in zit met lange filter en een deksel.
Alles past alleen is er een plastic onderdeel (zie foto) bij, dat onderaan aan de aanzuig dient gemonteerd te worden waar de filter op moet, maar ik weet niet hoe. Kunnen jullie mij helpen?

mvg

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Plastic stuk waar de filter op past

Reacties

Rozema
Je hebt verschillende hef bakken bij de D4006. een hoog en laag model. Er zijn dus ook verschillende filters verkrijgbaar: kramp.com/shop-de/en/…

Kun je eens een foto sturen van je hefbak?
mydeutz
Beste Rozema

Op deutzforum.de heb ik onderstaande gevonden, met deze info is het gelukt.

Toch bedankt voor je reactie.

deutzforum.de/index.php/…

deutzforum.de/index.php/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4006 en hebben de trefwoorden hydrauliek en filter geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN