Even voorstellen: Boshuus

Hoi, ik ben Willem en gebruik de tractor om rondom thuis de wei, rijbak beetje op orde te houden zoals maaien, bloteren, slepen.. Maar ja, als je zoiets hebt ga je hem voor steeds meer dingen gebruiken, en dan loop je soms tegen zaken aan waar je iets meer van wilt weten. In mijn geval gaat het om een David Brown/Case 995/6. Ik hoop hier op het forum de nodige info te krijgen van datgene waar ik niet de echte kennis van heb.

Deel dit topic

Reacties

Boshuus
Hoe creëer ik een extra pers aansluiting om dubbelwerkend ventiel op aan te sluiten. Dit zonder de bestaande aansluiting te gebruiken die bestemd is voor bv hydromoter. Gaat om David Brown/Case 995/6.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0