Illustratie van:

Massey Ferguson 135 - hef inrichting werkt niet

Wanneer ik de hef naar boven doe komt deze eerst niet naar boven maar gaat dan in keer omhoog ook zijn tussen liggende niveau´s zijn niet te doseren .
Ik heb de hendels een keer van de trekker af gehad kan het zijn dat deze in een verkeerde stand zijn terug geplaatst zodat er wat is verbogen in de achterbrug.

Deel dit topic

Reacties

marcpd
Zoals jij het beschrijft heb je de hendel van de trekkrachtregeling vast.Schuif deze naar beneden en gebruik de andere hendel.
woutjen1962
Quote Reactie van @marcpd:
Alle standen heb ik geprobeerd maar het blijft het zelfde

Alle standen heb ik geprobeerd maar het blijft het zelfde
woutjen1962
Alle standen heb ik geprobeerd maar het blijft het zelfde
FolkertMF
Er is waarschijnlijk iets met de veer aan de hand acherin het hefeksel
jeroenfordmf
Goede avond,

Waarschijnlijk zit de stuurschuif vast die de olie regelt voor de hef of is het tonnetje tussen de vorken vandaan. Hoe is de olie? en gebruikt u de constantpompen functie voor een hydraulische functie? Dan wil de stuurschuif ook wel eens vast gaan zitten.

Met vriendelijke groet,
Jeroen
jeroenfordmf
tractorfan.nl/picture/867205/…
In deze link ziet u rechts een klein stukje uit het midden op de foto een rondbuisje zitten tussen twee zwarte strippen. Probeer deze eens heen en weer te schuiven. Wel eerst even de olie aftappen en de rechter treeplank verwijderen.

groet,
Jeroen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0