Ford 8210 elektronische hef probleem

Beste,

ik heb een ford 8210 gen3, wat problemen met elektronische hef, dat je de hendel hebt voor de hydraulic naar boven en beneden te doen is de afstand van het beneden punt en bovenpunt echt heel kort, het is over een afstand van 4 cm dat het van 0 tot 99 procent gaat. Ik heb al andere potentiometers gestoken bovenaan aan de kast in de cabine en ook rechts aan de transmissie. (zijn beide de zelfde potentiometers), mijn vraag is nu eigenlijk heeft er hier iemand al dit eens meegemaakt? ik wil dat die afstand van 4cm van 0 tot 99 procent naar de volledige lengte gaat van het sleufgat.

Groeten,
Laurens

Deel dit topic

Reacties

wouterdp
Heb geen ervaring met een 8210, maar als je potentiometers goed zijn is het volgens mij een kwestie van kalibreren.
laurensl
Kalibreren lukt perfect maar blijft het zelfde.
wouterdp
@laurensl
Kan je de potentiometer in de cabine verdraaien of bijregelen?
laurensl
@wouterdp

heb dit ook al gedaan, blijft het zelfde, potentiometer al bovenaan en onderaan bij geregeld, blijft het zelfde, ik wilde eens een andere computer proberen, maar ik vind niemand die dit heeft, we gaan ook nog eens kijken naar de kabelboom dat deze nog in perfecte staat is en goed doormeet.
county854t
Mss dat nhmonteur raad weet
jammermaarhelaas
Misschien kun je beter even de topicnaam aanpassen naar "Ford 8210 elektronische hef probleem" of iets van dien aard, want dan valt het beter op wat je wilt vragen.
+1
laurensl
@jammermaarhelaas heb ik nu net gedaan, jammer dat ik niet veel reactie krijg hierop.
wouterdp
Kan je eens een foto nemen van hendel en potentiometer in de cabine?
laurensl
@wouterdp heb uitgemeten tot aan potentiometer het is aan de module dat het probleem zit dat je wikkelt en schud met de module, ik ga nu zoeken achter een module.
laurensl
Heeft er hier iemand module F0NF14B123AA in west-vlaanderen dat ik even kan gebruiken voor te testen dat het dit is?? groeten
Luuk4000
@laurensl heeft het geholpen met een andere Module?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0