Massey Ferguson 135 - Hydraulica werkt niet goed

Hallo
Onze mf 135 heeft opeens problemen met de hydraulica pomp
Als je de hrf wilt omhoog doen gaat deze tot boven, als je even niks doet net de hef als deze halfweg staat kun je niet meer omhoog. Als je hem helemaal laat zakken kun je hem weer helemaal omhoog doen

Aan de diepte controle licht het niet want deze is overbrugt om met comando blok te werken
jelle-vanheule

Reacties

valmet 605
Toch misschien de diepteregeling? Al geprobeerd die te verzetten? Ik heb eerder ook op een 135 gereden met zelfde problemen en hef overbrugd was.
jelle-vanheule
@valmet 605 hoe bedoel jd dan met verzetten?
valmet 605
@jelle-vanheule je hebt als het goed is 2 handels bij je hef. Ik dacht dat de buitenste van de 2 dit soort dingen kan veroorzaken.
jelle-vanheule
@valmet 605 heb geprobeert en maakt niks uit als ik de hef even niet gebruik gaat dit opeens wel even weer maar da opeens niet meer kan het de oliefilter niet zijn?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 en hebben de trefwoorden hef en oliepomp geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!