Kan ik bij een loonwerker werken

Hallo ik ben rune ik ben bijna 16 en zal voor mijn G rijbewijs gaan maar ik zou graag bij een loonwerker gaan werken maar mag dat in België en wat kan ik dan zoal doen want je MTM in België mag maar 20ton zijn als je 16 bent ik weet niet als dat in Nederland anders is maar zou ik mogen werken bij een loonbedrijf

Deel dit topic

Reacties

+1
ford3000case745
Ga anders naar de plaatselijke loonwerker en bied je daar aan. Daar zullen ze ook wel weten wat wel en niet mag.
+1
mike_v
Nee hoor de meeste hebben zelf geen idee van wat mag en niet mag icm. een G-rijbewijs ...

groenekring.be/Home/Mainnav/…
+1
fendtjecis
Wettelijk zou dit niet mogen maar zolang je (in belgie toch) niet met 3assers van 40/50ton gaat rondblazen zal men hier niets op aan merken, alhoewel ik veel van die snotneusjes zie jagen met dik 40ton. Wil je transport doen moet je CE hebben, HIER CONTROLEREN ZE WEL HARDER OP!!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0