Fendt 305 LS - Waar kan ik de hydrauliektank vinden?

Er staat dus een Fendt 305 LS en ik heb geen ervaring met dat soort trekkers, Ik wou ff de hydrauliek olie checken maar ik weet nou niet waar die precies zit, Ik heb een paar foto's toegevoegd is het die ene met die cirkel om? En zoja, ik heb het al geprobeerd om met mijn hand de dop open te krijgen maar die zit vast, en ik ben bang als ik het met de tang doe dat ik dan dingen aan gort trek. Heeft iemand tips?
Arjan Tors

Bijlages

(klik om te vergroten)

Ik dacht dat de tank hier zat

(klik om te vergroten)

Reacties

boskje
Tank zit boven het zwarte filter, motorkap open doen en je kan er bij.
Zit bovenop een schroef met een peilstok meende ik.
Arjan Tors
@boskje aan de linkerkant van de cabine of aan de rechterkant
boskje
@Arjan Tors op foto 2, linkerzijde
basia
De eerste foto is de motorolie vuldop te zien
+1
Fast Eddy
Volgens mij kan je beter een handleiding kopen/downloaden.
Pluto
Bovenop op de tank die rechts naast de motor zit , zit een grote zwarte vuldop . daarnaast zit het olie filter , als je de grijze verf er af krast blijft er een rode dop over . De peilstok is de zeskant plug[sleutel 24]. Olie bijvullen gaat het makkelijkste in deze opening omdat de olie snel weg kan !. Op de peilstok staat een maatverdeling in liters 6-9-18 naar gelang je nodig hebt voor het materiaal wat er achter de trekker hangt .
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 305 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!