International 353 - Waarom werkt mijn hef niet?

In een vorig topic gaf ik aan dat ik problemen had met de hefinrichting. Inmiddeld heb ik afgelopen winter de achterbrug opengehad, en is de hefcilinder gereviseerd.

Echter, werkt het nog steeds niet hoe het moet werken. De hefinrichting zakt welliswaar niet meer na, maar heeft wel de allergrootste moeite met het optillen van werktuigen.

Als er bijvoorbeeld een weidebloter aanhangt, komt hij heel langzaam met veel pijn en moeite enkele centimeters naar boven.

Als de hef is gezakt, komt hij af en toe ook niet meer omhoog. Als ik dan de bedieningshendel helemaal naar beneden doe, en vervolgens tegelijk het gaspedaal vol intrap terwijl ik de hendel weer omhoog haal, dan komt de hefinrichting weer naar boven.

Kan iemand mij hier bij helpen? Ik zou bijgod niet weten waar het aan kan liggen....

Bram
BramK

Reacties

1046
Oliepomp is op
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 353 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!