Activisten in het verledenOriginele beschrijving

Van de brandstichting bij slachterijen via het kort en klein slaan van nertsenhouderijen tot aan de stalguerrilla in Boxtel. Dierenextremisten hebben al jaren vaste voet aan de grond. En vrijwel nooit vliegt er een activist in het gevang, zo klagen ervaringsdeskundigen.
 ’Dierenextremisten kunnen gang gaan’ (telegraaf.nl)

Van de brandstichting bij slachterijen via het kort en klein slaan van nertsenhouderijen tot aan de stalguerrilla in Boxtel. Dierenextremisten hebben al jaren vaste voet aan de grond. En vrijwel nooit vliegt er een activist in het gevang, zo klagen ervaringsdeskundigen.

geerts 88

Reacties

+9
a3vandiejen
Ja het is hier allemaal goed geregeld, als je tegen een boom staat te pissen krijg je een boete maar zulke gasten kunnen alles maken...
+4
wim-same
@a3vandiejen ja, dat komt omdat je dan misschien de Eiken processie rupsen wel door pist. ha ha, Ik vraag me ook af of deze dieren activisten ook nooit een vliegen dood slaan, en geen kanarie pietje in een kooitje hebben. en op de terugweg gaan ze even langs de Mc Donelds zeker. Ja ik ben het met je eens Adrie, Het is de wereld op zijn kop. Werken, ho maar. huizen kraken ze, studie financieringen willen ze niet afbetalen, ze rijden kennelijk wel met milieu vervuilende auto's, Gelukkig nu een paar minder. En wij maar werken voor een lekkere BBQ.
a3vandiejen
@wim-same Inderdaad Wim, de wereld op z,n kop hier in nederland....met heel veel dingen op het ogenblik.
Mijn buren zijn naar het bejaardenhuis gegaan en nu is er een bezichtiging geweest hier naast en dat waren drie poolse gezinnen......
+2
wim-same
@a3vandiejen Dan ga jij zeker Ursus rijden. en dan moet jij inboergeren man, Pools leren. Wat een bananen republiek.
a3vandiejen
@wim-same M,n dochter is al een half jaar op zoek naar een huur woning met haar vriend, maar die verdienen te veel voor een huur woning ....en kopen is te duur.
Word ik toch niet goed van...
+4
wim-same
@a3vandiejen Hoe kunnen ze dan in de woonwijk waar ik werk sociale huurwoningen uitgeven, met dikke, jonge Mercedessen, Audi's en een Tesla voor de deur. De airco's doen het ook erg goed in die auto's, want al die vrouwen hebben hoofddoekjes om ( tegen koude oren natuurlijk )
a3vandiejen
@wim-same hahaha, het is precies wat je zei...de wereld op z,n kop
ronald73
Quote Reactie van @a3vandiejen:
Mijn buren zijn naar het bejaardenhuis gegaan en nu is er een bezichtiging geweest hier naast en dat waren drie poolse gezinnen......

Ooh, er zijn ook wel goede poolse mensen hoor...
a3vandiejen
@ronald73 Ik zeg ook niet dat ze slecht zijn, maar ze wonen naast mijn schoonzus en zitten elk weekend met muziek tot 23.00 buiten en de kinderen spelen tot tot ze naar binnen gaan......die worden er stapel gek van.
En zo zijn er hier meer met het zelfde problemen.
Ik werk ook met ze en meestal prima jongens, maar in de plaatselijke kroeg loopt het de spui gaten uit, dronken en vechten...
Woon zelf in een doodlopende straat en er zitten irakese, somaliers en syrische in de straat van 12 woningen, dus nee ik zit niet op polen te wachten naast mij.
+1
ronald73
@a3vandiejen De beelden die jij schetste zie je hier bij mij (uiteraard) overal. Ik weet wat voor groep jij bedoelt en ik zet zelf ook mijn vraagtekens bij sommige van die droevige figuren. En, misschien voor sommige mensen moeilijk te geloven, er zijn poolse mensen die beschaafde normen en waarden hanteren als wat je van een aards mens verwacht.
a3vandiejen
@ronald73 Heb veel met Adam gewerkt, een prachtig mens en een harde werker en pool.
Die zegt wel een tegen mij dat sommige polen het hier sinterklaas land noemen......
De irakeese hier in de straat zijn ook hele lieve mensen maar ze hebben toch weer andere normen en waarde.
Maar dat m,n eigen dochter niet in aanmerking komt voor deze woningen maar wel mensen van buiten af.....dat is de wereld op z,n kop.
inspecteurfendt
Ik begrijp de frustraties van de boeren heel goed maar als ze auto's op hun dak gooien krijgen ze alleen maar meer problemen. Maarja, dat soort is met geen stokken buiten te krijgen en de politie doet weer niets. Waarschijnlijk zou ik hetzelfde doen als het hier voorvalt... In België is het zo erg nog niet met die respectloze wezens.
+1
wotan2
@inspecteurfendt in belgie word je eerst door de politie neer geknuppeld voor er vragen gesteld worden!
inspecteurfendt
@wotan2 ik heb nog nooit geweten dat ze in de stal komen zitten. In de slachthuizen hebben ze er wel veel last mee.
mike_v
Quote Reactie van @inspecteurfendt:
In België is het zo erg nog niet met die respectloze wezens.

Volgens mij waren er toch ook een heleboel Belgen bij ... Helaas ...
inspecteurfendt
@mike_v dat zou kunnen. Hier in België heb ik nog niet geweten dat ze de stal enzo inpalmen. Misschien ook omdat het niet in het nieuws komt in België.
mike_v
Gaan toch ook vaak genoeg beelden rond die (als we "hun" moeten geloven) in België gemaakt zijn @inspecteurfendt.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden kort en grond geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!