Illustratie van:

Mc-Cormick 322 - Spuiten van tractor

Hej,
Histoparts bied Wilckers-verf aan...ken ik eigelijk niet,iemand al gebruikt met het spuitpistool? Goede resultaten mee gehad ,

Deel dit topic

Reacties

RF-HanomagR19
Ja, spuit goed, wel verdunnen. Maar vindt de verf niet sterk genoeg.(schroevendraaier/sleutel laten vallen, en stukje verf is er vanaf) Vandaar nu 2k-lak.

tractorfan.nl/picture/389707/
(zie de gatenbalk, deze opnieuw gespoten in fendt oud groen)
Fendt Farmer 2E
Ja, is goeie verf we hebben vorig jaar onze d-219 helemaal mee gespoten. Wij hadden het bij kramp gekocht kost 9 euro per blik ofzo.
hankook
Weet je hoe je beginnen moet je pakt gewoon stuk oud plaat en ga daar op oefen want zo heb ik het ook geleerd en als je slim bent pakje eerst moter blok ja moet gewoon proberen
322kris
Heb al meerdere voertuigen gespoten maar telkes met 2K autolak van Spies&Hecker.Nu dat het voor een tractor moet dienen twijfel ik tussen die heel dure autolak of die Wilckersverf die ik dan wel zou gebuiken met 30% harder.Zou ik dan ook een mooi resultaat bekomen ?
RF-HanomagR19
@322kris

Gebruikte zelf ook de 30% harder, en heb het ook door de grondverf van wilckens gegooid. Deze grondverf met harder beviel beter.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick 322 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0