Yanmar YM 1510 - Welke olie versnellingsbak / hef

Beste TF'er,

Ik ben al een tijdje aan het zoeken naar een werkplaatshandboek voor mijn yanmar maar geen enkel bedrijf wilt het naar België verzenden wegens douane problemen enzo.

Ik wou opzoeken welke olie er in de versnellingsbak (powershift) en hef moet (is éénzelfde reservoir). Ik heb de dealer hiervoor ook al gebeld en die zei: Ik weet niet welke olie erin moet maar als je hem binnenbrengt en we laten de olie af zien we aan het kleur welke olie het is.

Weten jullie misschien welke olie erin moet? Is dit modelgebonden of is dit bij elke tractor met versnellingsbak+hef in 1 reservoir hetzelfde?

Alvast bedankt voor jullie moeite!

MVG Robbe
inspecteurfendt

Reacties

geertyb0y
Wij hebben er agrifluid ht in zitten van kroon.
inspecteurfendt
@geertyb0y bedankt!
+2
Yanmarthomas
Inderdaad agrifluid ht en niet de cvt die is er ook
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Yanmar YM 1510 en hebben de trefwoorden olie , versnellingsbak en achterbrug geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!