Messen van tractor doorboren auto bij botsing, bestuurder (89) uit Dongen ernstig gewond naar het ziekenhuis

’S GRAVENMOER/DONGEN - Een auto is vrijdagavond tegen de messen van een machine achter een tractor gereden op de Waspikse Weg in ‘s Gravenmoer. De 89-jarige bestuurder uit Dongen raakte door het ongeluk zwaargewond en is met spoed in een ambulance op een brancard naar het ziekenhuis gebracht.

Bron

Messen van tractor doorboren auto bij botsing, bestuurder (89) uit Dongen ernstig gewond naar het ziekenhuis
bd.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+2
bartjuh
Messen klinkt wel interessant. Tis de zijkant van de machine. Wil niet zeggen dat 't minder zeer doet....
De auto is ook wel dicht langs de trekker gekomen aangezien de machine niet heel veel breder is dan de trekker
+5
valmet 605
@bartjuh als ik d3 auto zo bekijk op de foto is die er gewoon vol onder gereden. Ook hier is weer van toepassing wie is er in staat om te rijden. Mensen van 89 jaar oud in een auto vind ik erg eng.
JoranK
@valmet 605 Dat hoeft weinig met zijn leeftijd te maken hebben toch? Het kan ook heel goed zijn dat de boer onvoldoende de kant is ingegaan en de autobestuurder niet heeft gezien dat er wat achter de trekker hing aangezien de frees verder niet verllcht lijkt te zijn.
valmet 605
@JoranK ik heb al veel in wegafzettingen en dergelijke gewerkt. Hier zijn regelmatig onverwachte bezoekers. Vaak zijn dit echt oudere mensen. Blijkbaar en dat is ook algemeen bekend word het rijden op duidelijk latere leeftijd moeilijker.
county854t
En ik constateer toch ook nogal wat gebreken aan de trekker en frees zoals breedte verlichting, zwaailamp uit, enz.
+1
stephan-inter
@county854t de hele trekker staat uit.....
Dus zwaailamp ook?
mike_v
Maar breedteverlichting en/of reflecterende platen missen wel @stephan-inter.

"Uitstekende delen", vind ik wel vreemd dat ze daarover spreken. Zijn geen afneembare onderdelen en afdekken kan je praktisch gezien ook niet.
stephan-inter
@county854t de hele trekker staat uit.....
Dus zwaailamp ook?
county854t
@stephan-inter ik heb in mn leven nog maar n 5tal trekkers gehad maar bij al deze trekkers bleef de zwaailamp draaien als de trekker uitgezet werd.
stephan-inter
@county854t klopt.
Maar als je de trekker uitzet blijft de verlichting ook branden.
Lijkt me dat iemand na de klap alles uit ge zet heeft
Pluto
Lijkt geen 3 m uitvoering . Verblind door een tegen ligger ??. Heb er zelf ook last van , vooral bij led koplampen is het zicht als ze voorbij zijn langer weg .
+2
buorman
@Pluto
Die felle koplampen zouden ze moeten verbieden, wat heb je er aan als je ze op een kilometer al ziet, maar op het moment suprême zie je geen drol?
+2
mike_v
Op wagens valt het nog mee @buorman. Die zijn meestal nog goed afgesteld. Van die LED verlichting op fietsen is erger .... staan ze meestal zo hoog dat ze er vliegtuigen mee kunnen gaan seinen ... 🙄
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , ongeluk , auto , vastgereden , machine en ambulance geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!