- Wat is het beste trekkermerk op gebied van power?

Trekker power beste

Deel dit topic

egbertwever

Reacties

+9
Fendt926Driver
Traptrekker.
Hoe harder je trapt hoe meer power
egbertwever
@Fendt926Driver haha die onthoud ik
+1
Bietenbrug
Belarus. Veel power voor weinig.
+1
fendtjecis
John deere schijnt goed te trekken vergelijkbaar met de concurrentie maar bestel er dan maar een ton diesel bij want die dingen zuipen je arm
+4
jammermaarhelaas
Fordson power major
+3
Quintto
@jammermaarhelaas kan ook niet anders natuurlijk, het staat al in de naam
egbertwever
@Bietenbrug goede trekker is ook wat :belarus😂
+3
hoest
@egbertwever
toch klopt het wel wat hij zegt. Mijn vader heeft ooit eentje gehad en die zegt altijd dat de onderdelen voorziening kut was maar dat dat ding beresterk was. toendertijd zat een buurman vast in de slootkant en hadden al 3 trekkers samen voor gestaan die het niet lukten en de belarus nam hem zo mee in de kruipversneiling
+2
stijn-de-bock
@egbertwever zo slecht zijn die niet, misschien de meest rudimentaire en eenvoudige trekker die er is ,hebben ook hun uiterlijk niet echt mee maar volgens mij wel behoorlijk betrouwbare trekkers.
+2
walker1
@egbertwever Wordt je blij als ik nu Fiat roep? want dat is volgens mij zo'n beetje jouw merk?

Op zo'n vraag is geen fatsoenlijk antwoord te geven. Wat wil je nu eigenlijk precies weten? Met welk merk je het beste mee kan ploegen? Of bedoel je juist trekkracht voor een zware kipper? Of trekkertrek? Of meer algemeen, maar een merk wat bij zwaar trekwerk toch nog naar verhouding zuinig is met de brandstof? Verder draait het bij trekwerk, en ook andere werkzaamheden veel meer om andere zaken als het merk. wat te denken van de juist banden en bandenspanning, gewichtverdeling, afstelling van bv de ploeg, de juiste versnelling kiezen, etc.
Kortom, doe eerst eens je vraag wat specifieker stellen.
1046
Hoelang mag deze discussie duren???
+1
caseboy
Op zo'n vraag ga je hier natuurlijk nooit een zinnig antwoord krijgen. Iedereen gaat natuurlijk weer zijn eigen merk noemen en dan krijg je van die nutteloze reacties.
+1
Bietenbrug
@caseboy Dat zinnige antwoord is al lang gegeven!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 1000DT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!