Illustratie van:

John Deere 1140 - Problemen met de stuurbekrachteging olie verstopping kering springt uit stuurhuis oliedruk

Hallo iedereen, Wij hebben pas een John Deere 1140 gekocht nu hadden we het probleem dat de stuurbekrachtiging wat trilde en de hef ook we hebben het olie filter vervangen, hij deed het een stukje beter maar ik en mijn vader gingen de John Deere proberen hij deed het nog steeds niet goed. Toen gingen we kijken waar het probleem zat en we gingen de hef laten zakken en weer omhoog en aan het stuur draaien om te kijken of er ergens een lek zat toen we dat aan het doen waren sprong opeens de kering uit het stuurhuis toen hebben we de kering er weer in gezet toen gingen we hem aanzetten en toen klapte de kering er weer uit. We denken zelf dat hij de druk niet kwijt kan of dat er ergens een verstopping zit. kan iemand ons verder helpen!!!!! alvast bedankt,

Deel dit topic

Reacties

redeagle14
@Thijs Ruijgrok dan heb je ergens teveel tegendruk in de retour.
+1
Ronald125
Onder het stuur huis aan de rechterkant zit een stopje, die kan er uit en dan moet je daar met lucht vrij door heen kunnen blazen. Er zit namelijk een kanaal naar de bak toe voor de retour olie van het stuurhuis.
+1
Ronald125
Daar waar de pijl zit. Dit is bij mijn 2020
Heb ook 2x de keerring eruit gehad. Uiteindelijk ook de bussen waar waar de pitman arm in draaid vervangen.

(klik om te vergroten)

Thijs Ruijgrok
@Ronald125 hallo Ronald ik had nog een vraagje de stuurpen als ik die naar links draai gaat hij omhoog en als ik hem naar rechts draai gaan hij naar beneden. Weet jij misschien of dat goed is? ik hoor graag van je. En ook nog bedankt namens mijn vader!
Thijs Ruijgrok
@Ronald125 hartstikke bedankt voor de reactie we gaan er naar kijken hier kunnen we wat mee!!!!!!!!!
+1
Ronald125
@Thijs Ruijgrok
Bedoel je waar het stuur aan zit? Dit is normaal. Als je de trekker start zal het stuur ook iets omhoog komen. Iets van een centimeter denk ik dat het is.
Thijs Ruijgrok
@Ronald125 dankjewel Ronald👍🏻

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1140 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0