David Brown 990 - electrische kring

Ik heb een tractor in restauratie en wil nu de motor starten, maar ga de electriciteit eerst volledig aansluiten als laatste.
nu wil ik wel de motor horen draaien en wil enkel een lus leggen tss starter, batterij en startknop, kan iemand mij hier uitleg over geven en moet er ook een relais tussen, zoja welke en waar in de lus?
brecht brown

Reacties

jordi 1455
Mischien kunnen ze je hier verder helpen. dbtc.co.uk/index.php/…
WimBe
Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar je kunt de motor wel starten als er maar stroom op de startmotor staat, en je een stuk geleidend metaal in je handen hebt.... 😉
Yannic-Fendt 102S
Je kunt ook alleen de accukabels aansluiten en dan met een schroevendraaier op de startmotor starten, dan heb je voorderest geen elctricieit nodig.
Schluterfan
@Yannic-Fendt 102S

Idd, en het vuurwerk heb je er dan gratis bij 😃
1246 844-s
Heb ik eens in schaarsbergen op de praktijk school gedaan met een auto sleutel op een renault startmotor omdat we de sleutel vergeten waren,

bleef weinig sleutel van over moet ik zegge op gelukkig het goede plek haha
Yannic-Fendt 102S
@Schluterfan Als je dat op de goede manier doet dan zul je het vuurwerk toch echt zelf moeten kopen 😉
Yannic-Fendt 102S
Ik heb er teminste nooit problemen mee gehad 😄
WimBe
@Yannic-Fendt 102S

Juist, als je maar goed contact maakt 😉
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 990 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!