International 744 - Hallo ik heb een 744 de stuur inrichting valt zo maar uit en dan doet de voorlad

Ben dus bang dat het hydraulisch systeem kapot is. Maar ik heb er geen enkel verstand van heeft iemand zinvolle sugesties? Soms stopt het stuur er mee kan wel aan het stuur draaien maar dan blijven
De wielen gewoon staan. Dan doet de voor lader het ook niet meer.
Als ik hem dan uitzet en even wacht en opnieuw start dN doet hij het zo maar weer voor eventjes.
Ik hoop op een goede tip/advies groeten en alvast bedankt voor de moeite. Rob

Deel dit topic

rob g

Reacties

IHFan
Als de voorlader en het stuur het beiden niet doen. is waarschijnlijk je hydroliek pomp niet best meer. Je hebt neem ik aan Stuurbekrachtiging? Valt mee zo'n pomp vervangen is wel te doen.
Ronijn
Oliepeil al gecontroleerd? Alle filters schoon?
siegfried001
Kijk eerst maar eens of je hydraulicfilter niet vuil is, stuurinrichting en overige hydraulic is met een apart gedeelte van de pomp.(pomp bestaat uit 2 delen). Waarschijnlijk krijgt de pomp niet voldoende olie door. Moet je zeker niet mee blijven rijden want is zeer slecht voor de pomp.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 744 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!