Illustratie van:

Guldner G40S - batterij güldner g40S

Wij hebben zojuist een guldner g40S gekocht maar toen we hem probeerde te starten met onze batterij van onze deutz d4005 ging hij maar amper rond na nog een tweede batterij eraan gehangen te hebben startte hij.Nu willen we er een nieuwe batterij voor kopen maar van welke sterkte moeten we best ongeveer één kopen? Blijkbaar heeft deze wel een zware batterij nodig.

Deel dit topic

Reacties

Same Minitauro 60
Met 180Amp kan je al heel wat! 😛 Haha...
Nee, weet je hoeveel vermogen je startmotor bedraagt? (KW)
Ik denk dat je voor een trekker van 40 a 50 pk toch wel zo'n goeie +- 120 Amp moogt rekenen om goed te starten. Heb natuurlijk geen ervaring met zo'n Guldner. Als het een slechte starter is zou ik een iets zwaardere batterij nemen 😄
guldner75
Ik heb laatst een nieuwe gekocht voor mijn guldner G45S 120 APH 650 ampere volgens mij
een kramp kost rond de 140 euro krijgt hem goed rond start vlot
Palletje
Heb op mijn g30s een 80amp accu staan die doet het met gemak
zoete1
Hangt er ook vanaf hoever je starter gesleten is hebben wij ondervonden, met oude starter traag ronddraaien, anker en kooltjes vernieuwd en veel sneller ronddraaien. Bij onze G30 ligt er een 120AH in (startamperes weet ik niet zo)en dat werkt goed.
guldner75
Deze heb ik volgens mij ... 110 AH sorry

kramp.com/shop/action/…
zoete1
En weet je nog hoeveel die kostte @guldner75
guldner75
Rond de 140 euro
deutz d4005
Bedankt voor de reacties. De starter waren we wel al van plan om eens na te kijken dit hadden we bij onze deutz d4005 tevens ook al gedaan.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Guldner G40S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
3