Case 844 XL - Hydroliek

Ik heb een 844 XL van 1990 met twee hydroliekhendels rechts naast de stoel direct achter de versnellingspoken. Nu willen beide hendels niet goed in de zweefstand blijven staan. De ene blijft soms hangen de andere schiet er direct weer uit. Weet iemand hoe dit kan en wat er aan te doen is.

Deel dit topic

Reacties

hewi
Arretering is defect
hewi
Zit achter aan ventiel aluminiumhuis veertje kogeltjes palletjes ringetje
Flowercow
Oke dat allumiumhuisje kan ik vinden, dat zit met twee schroefjes vast. Hoe dan verder?
hewi
Los draaien aluminium huis er af halen geheel in spuiten met kruipolie mits er roest vorming is, anders moet je er iemand bij halen die er kennis van heeft op afstand uitleggen is moeilijk
old man jose
Kijk hier bij fahrgestel:
ihcparts.nl/Nieuws/werkplaatshandboeken/…
Hier staat alles wat je moet weten: Werkstatt handbuch getriebe suc6
casejxu
Er zit een veer in wass met een conisch gedeelte er in... en er zit een busje in met dacht 6 kogeltjes!! door de veer kracht moeten de kogeltjes naar binnen gedrukt worden( arretering... mocht de veerkracht of de kogeltjes weg zijn zal de arretering dus ook ontbreken
Flowercow
Oke ik ga morgen (zaterdag) zoeken naar veer en kogeltjes.
Flowercow
Uiteindelijk zat het probleem in de mechanische overbrenging vlak voor het hydraulisch blok. Daarin zit een gat en een sleufgat. Doordat dit sleufgat net niet ver genoeg doorliep kwam de hydraulische schuif net niet goed in de zweefstand. Na aanpassing is het probleem opgelost.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
13