John Deere 310 - Pakking brandstof opvoerpomp

Ik ben op zoek naar een rubber pakking voor de brandstof opvoerpomp van mijn 310. Weet iemand welk onderdeelnummer dat is en mss belangrijker, waar zo’n rubber pakking verkrijgbaar is?
knol

Reacties

DANOONTJE POWERR
Ik zou het eens bij de New Holland dealer proberen...
OTV-er
Www.spoorsite-twente heeft onderdelen boeken van deze types. Weet misschien ook waar deze te halen .Anders naar plaatselijke John Deere dealer
nico stelpstra
Kun je specifieker uitleggen om welke pakking het gaat? Dan kan ik het nummer er wel voor je bij zoeken
knol
De opvoerpomp is nagenoeg gelijk met degene op de foto. De pakking die ik zoek is de rubber pakking die tussen het glazen bolletje (bij mij metaal) en het huis zit. Het is een vrij brede platte ring.

(klik om te vergroten)

MASSEY-MOOI
Deze pakking kun je vaak wel bij elk mechanisatiebedrijf krijgen, van veel oltimers is de opvoerpompje gelijk. als je er een nieuwe in zet zou ik gelijk de membraam ook vervangen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 310 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!