Illustratie van:

John Deere 4230 - Welke kleur groen heeft deze John Deere uit 1972/1978

Ik ben op zoek naar de juiste kleur groen voor mijn John Deere uit 1987 type 4230. Kan iemand mij misschien daarbij helpen? Alvast bedankt voor de moeite.

Deel dit topic

Reacties

+1
flip1150
Ergen klopt hier iets niet. De John Deere 4230 is van 1972 t/m. 1977 gebouwd dus of het bouwjaar klopt niet of het type nummer (in 1987 werd de 50 serie gebouwd)
+1
HenkS59
Je hebt gelijk het bouw jaar is inderdaad van de jaren zeventig maar ik ga vandaag naar een Johndeere dealer ik hoop dat hij mij verder kan helpen bedankt voor de reactie.
+2
flip1150
@HenkS59 Lijkt me het beste. Zij hebben meestal de originele lak of weten waar je er het beste aan kunt komen. Succes met het overspuiten.
deeremeneer
Ik kan je wel aan de juiste kleur helpen als je wil.
HenkS59
Graag als je wil ik heb een onderdeel genomen van de trekker en dat meegenomen naar een verf winkel is niet honderd procent de juiste kleur. Heb je soms een kleur nummer voor mij alvast bedankt voor de moeite
HenkS59
Wie kan me helpen ik hem geen stroom op de achter zijde van de tractor zekeringen gecontroleerd zijn goed aan de voorzijde doen de lampen het wel knipper lichten doen het ook niet alvast bedankt voor de moeite.
HenkS59
HenkS59
Wie kan me helpen ik heb geen stroom op de achter zijde van de tractor ik heb de zekeringen gecontroleerd die zijn goed wat zou het kunnen zijn.
Dick van Driel
@HenkS59
Of massa gebrek, gezien totale stroom uitval.
Tom VB
Stekkers voor t achterwiel onder de cabinestijl, of de grote stekker op t schutbord onder de motorkap proberen.
HenkS59
Bedankt voor de informatie Tom.
HenkS59
Bedankt voor de informatie moet nog verder onderzoek doen heb nu even geen tijd voor het probleem op te zoeken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4230 en hebben de trefwoorden kleur en groen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN