Illustratie van:

Ford 3055 - Startmotor draait wel maar motor slaat niet aan.

Ford 3055. Nooit start probleem gehad maar na het tanken vorige week. ging het mis. Nadat er condenswater verwijderd en filter vervangen is blijven dezelfde problemen aanhouden. Geen rook uit de uitlaat ,dus geen brandstof toevoer?
Maar met een klein pufje startspray loop hij wel meteen! Zodra de motor loopt lekt er dieselolie bij de brandstof pomp, ik kan iet zien waar dat precies vandaan komt. wat nu?

Deel dit topic

Reacties

+1
nico stelpstra
Heb je de al gekeken of de brandstofpomp diesel krijgt? Mocht dat zo wezen check dan even of het ook daadwerkelijk bij de verstuivers komt door de bouten op de verstuivers los te draaien. Komt er niks dan heb je problemen met de pomp
jammermaarhelaas
@nico stelpstra

Er zijn 2 dezelfde topics, in die andere is al vaker gereageerd,
tractorfan.nl/topic/183521/

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3055 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!