Illustratie van:

John Deere Gator - E (electrische)

Goedendag,zoals de kop al vermeld ben ik sinds kort in bezit van een E gatoren daarmee zou ik ivm mijn werk over de openbare weg willen
Is er bij jullie ook bekend of hier een EU keur op zit ,maw een weg toelating
Zo ja wat is dat nummer en zijn er evt ook nog andere nummers bekend van andere gator types

met vriendelijke groet Harry Jurjens,Vlieland

Deel dit topic

Reacties

maartendankers
Is toch gewoon een landbouw voertuig? Kan je dit niet beter bij de dealer vragen waar je de gator hebt verkocht. Die zullen jou dat beter kunnen vertellen dat de mensen hier die met half bakken antwoorden onzin verkondigen...
RobinBos
Die van ons zit in de landbouw verzekering. Een afgeknotte driehoek moet er dan op. Dat is een gewone benzine 4*2 gator.
Welke maatschappij dat is durf ik zo niet te zeggen, en of dat bij allemaal zo is weet ik ook niet. Naar mijn weten is hij daar binnen de eu voor goedgekeurd.
Deeretown
Inderdaad is te verzekeren als landbouwvoertuig, echter moet voorzien zijn van alle verlichting (koplampen, achterlichten, knipperlichten, etc.) en een afgeknotte gevarendriehoek. Voor een verzekering zou je het beste www.overwater-assurantie.nl kunnen proberen.
WimBe
Moet je echt even bij je dealer zijn 😉 bij de HPX gator is het sowieso mogelijk...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Gator ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
9