Fiat F100 - Ik zoek andere velgen of banden

Ik zou graag bredere banden hebben op onze fiat. nu ligt er achteraan 520 en voor 380. ik zou graag achter naar 650 gaan en voor naar 540. dit gaat niet op de velgen die we nu hebben. ik ben al een tijdje opzoek naar velgen die zouden passen maar deze zijn blijkbaar zeer moeilijk te vinden met de juiste steek (achter 152/205/8 en voor 290/330/8) weten jullie iemand die deze heeft staan (met of zonder banden) of bedrijven die velgen maken eventueel? of zou een 650 te breed zijn en een 600 beter? ik houd alle optie's open!
bisje7050

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Bakker S
Je kunt ook ff bij new holland zien. M100 m115. Deze trekkers hebben gelijke assen. Eventueel demontage handelaar bellen. Meinderts parts. Bruyntrac. Nieuwe velgen kun je ook bij molcon interwheels bestellen. Deze bedrijven zitten in NL.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat F100 en hebben de trefwoorden banden en velgen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!