Fendt 300 serie

Ik ben al even aan 't rond kijken naar een Fendt, de 308 Holland Farmer of de iets nieuwere serie hierna. Nu vroeg ik mij af. Waarom zijn de types ( holland farmer ) veel luxer uigevoerd als de nieuwere serie daarna? Lijkt wel of je dan nog verder terug in de tijd gaat. Hiermee bedoel ik het dashbord, de hef bedeniening, grote hendel voor de omkeer, terwijl de HF dit allemaal elektrisch heeft. & als je dan verder kijkt naar de Ci versie, is het al een stuk beter, maar nog niet zo luxe als de Holland Farmer. Was er toen te weinig animo voor die trekkers dat Fendt niet verder is gegaan 'toen' met die luxe?

gr.

Deel dit topic

Reacties

Job
Ik weet het niet maar het zijn wel fijne trekkers
fiat1000DTsuper
Stond holland farmer niet bekend dat dat een luxe uitvoering is??
Fast Eddy
Holland farmer was een special edetion
mickheijboer
Klop de laatse 300 serie waren minder lux dat komt omdat er naast die serie ook de 400 serie met vario was bij gekomen.Een tip koop de luxe versie die zijn beter
stuifzand
Holland farmer was een luxe serie die overeen kwam met de 500.
Door de introductie van de 400 heeft Fendt de 300 serie niet aangepast.
Fendt-Master
Aah, snap het al wat meer! Wel vreemd dat ze toch wel ver in de tijd terug zijn gegaan daarna, met hef enzo, gewone schakelbak. Zijn deze types allemaal even goed verder?
Fendttrisixfan
CI valt mee van kwaliteit maar een C wil je echt niet in huis hebben
Fendt-Master
Ci is wel goed, tenminste nog geen negatiefs van gehoord! Maar de oudere C versie wel volgensmij!
Fendtvent94
Wij hebben thuis een 308C uit begin 2002 en hebben er nog nooit wat mee gehad. Niet echt heel luxe maar ik vind het wel een fijne trekker.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1