Trekker kopen op de sloop in muntendam

Hallo

ik wil graag een trekker kopen op de sloop in Muntendam.
Is er een eigenaar van het terrein, waar ik terecht kan?
Hoe zijn de prijzen?
En misschien nog wat meer info over de sloop zou ook wel handig zijn.

Deel dit topic

stephan-koops

Reacties

1046
Google is je beste vrind
+1
Mark845
Ik neem aan dat je de sloop op de hoek van het industrieterrein bedoeld?
Die is van Gea Meijer.
Ik weet niet wat je plannen zijn met de aankoop, maar het meeste staat daar al minimaal 10 jaar op dezelfde plek. Er zal dus waarschijnlijk wel veel werk aan zitten om het weer in goede conditie te krijgen.
Ook vind ik haar zelf niet heel scherp met de prijzen.
Persoonlijk denk ik dat je er verstandiger aan doet om een lopend exemplaar ergens anders te kopen, of ze moet al iets heel speciaals hebben.
Hopelijk heb je hier wat aan
+1
bas101
T is geen eigenaar maar een eigenaresse , als ze nog leeft woont ze in t huis wat er bij staat , t is een wonderlijk figuur , ik was ooit vlak in de buurt en haar kennende moet je eerst bellen , zomaar aankomen kun je proberen maar komt in de meeste gevallen niet goed , belde op of ik langs kon komen voor wat onderdelen , ze was thuis maar dat kon niet , dat kon eerst over 2 weken weer en of ik dan een grote dieplader mee zou nemen , mijn god jongens en dat voor een paar motor onderdelen , wat buiten staat staat daar al minstens 20 jaar als t geen 30 of 40 is .
+2
valmet6400power
Misschien een andere vraag, waarom zou je een trekker willen kopen op de sloop? Er zijn zat trekkers te koop voor een minimale prijs, rijdend en half werkend voor hetzelfde of minder geld. Op de sloop staat het al heel lang buiten in weer en wind, zeker ellende van een ander.
valmet 605
Als je het over uitdaging hebt... succes houd ons op de hoogte.
Hkramer
Hou ons op de hoogte
bartjuh
Ik ben er ook wel eens geweest. 1 klant per keer op 't terrein en 't hek gaat achter je dicht. Onderdelen zijn er niet goedkoop. Ook als je er een trekker wil kopen die beetje achteraan staat ofzo kan je er een telekraan bij huren om hem daar weg te krijgen. Er tussendoor gaat zeker niet lukken
+3
walker1
Klinkt allemaal niet bepaald klant vriendelijk. Geen wonder dat het meeste spul er al meer als 10 jaar staat.
bas101
@walker1 dermate klantonvriendelijk dat ik na bovennoemd incident besloten heb er nooit meer wat te kopen, in t verleden al eerder onvriendelijk behandeld geweest bij t kopen van een waterpompventilator .
JD3010
@bas101 Ik ben er wel heel netjes geholpen. Bij de buren is de heftruck geleend om het te laden. Bij niks mis mee.
walker1
Topic van 6 jaar geleden:
tractorfan.nl/picture/730690/
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden sloop en muntendam geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!