Illustratie van:

Hanomag Perfekt 400 - Schuren aan een oude trekker.

Ik ben een oude Hanomag aan het opknappen. Velgen en motorkappen heb ik laten stralen. Onderkant van spatborden heb ik met een staalborstel op een slijptol geschuurd en in de grondverf gespoten. Is de slijptol met staalborstel ook geschikt om het overige nog te schuren of is dat te agressief? Alles wat rood is moet nog geschuurd worden. Behalve de velgen.
(Zie foto)

Deel dit topic

Reacties

IH-Jansen
Versnellings bak kan wel denk ik
djwpk
Dat zou geen probleem moeten zijn.
Mielmonteur
Nee lijkt me ook niet dat is dik gietijzer toch??
RF-HanomagR19
Ja dat gaat heel goed. Alleen bij het dunnere plaatmateriaal (dieseltank, dashbord) zou ik iets rustiger aan doen. Anders heb je kans dat je het krom drukt, of te warm wordt.
George
Nee ik bedoel de onder blok en achterbrug , spatborden en treeplanken. Dashboard doe ik wel met schuurpapier.
Robert87
Alles is wel te doen met de slijptol en staalborstel, alleen het plaatwerk zou ik niet doen!
lindehydrocart30
Je kunt alles wel schuren met slijptol, plaatwerk wil wel, maar wel iets rustiger aan doen 😉 en zoals de stuurstangen, en vooras enz, dat gaat allemaal super met zo'n staalborstel op de slijtol. 😃 doen wij ook altijd 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag Perfekt 400 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
5