International 1246 - bij mijn 1246 lekt er olie links voor tussen de eindaandrijving en huis

Er lekt olie in de velg moet ik het wiel er af halen en de eindaandrijving en zit daar een keering achter of hoe zit dit
roland 1246

Reacties

monteurtje
Wiel demonteren deksel van eindaandrijving afhalen snapveer op aandrijfas demonteren grote moer lostikken met een doorslagpen en dan de naaf eraf slaan.
inter-Eric
Lekt hij veel ?? keer goed laten werken kan een vuiltje zijn en je oliepijl in de gaten hoeden je hebt kans dat het weer dichtgaat vanzelf!!
MartijndenBoer
Als de keerring gaat lekken heeft deze zijn beste tijd gehad . Ik zou persoonlijk de boel los halen en de keerring vervangen . In de buurt hebben ze ook ooit is een 743 gekocht bij iemand op dit forum . Daar zat geen olie meer in het ashuis .
ihc-driver
Loshalen.

Weet niet hoe t bij een 1246 is maar bij een 955 zijn de astrechters apart van de versnellingsbak en daar zit niet zo heel veel olie in.
monteurtje
Dames het gaat hier om de VOORAS niet om de achteras.

inter-Eric
of dat je m nu hard of zacht laat werken dat maakt niks uit voor de lekkage. en de kans is nihil dat de lekkage vanzelf over gaat. ook al zijn er zat mensen die dat wel denken terwijl dan de olie gewoon op is.
ihc-driver
Dat maakt voor de rest ook niet uit, daar zit ook zowat geen olie in dus moet ook los
caseinter
Hij kan op 2 punten lekken, of de keering om de steekas in de as zelf, of de keering die in de naaf zit. heb dit ook gehad bij me 1455
driessie
Even de vraag stellen waarom is de keering gaan lekken.... bijvoorbeeld as ingesleten en keering versleten belangrijk meestal het geval lagers versleten of voorspanning niet goed(conische lagers). loop busjes versleten
MartijndenBoer
Ontluchting verstopt boven op de as .
monteurtje
Martijn het gaat hier over de eindaandrijving en niet over de middenas... 😄
roland 1246
Bedankt hier kan ik mee verder
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1246 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!