Even voorstellen: Diede Gulpers

Ik ben een programmeur uit Eindhoven en ik heb me het afgelopen jaar goed vermaakt met het digitaler maken van heipaalmachines. Daarom wil ik meer weten van de industrie machines & Landbouwmechanisatie, om weten te komen wat ze nu al kunnen en wat tractor eigenaren nog willen kunnen.

Deel dit topic

Reacties

Fendt926Driver
Welkom.
Heel veel dingen kunnen trekkers al zelf.
Maar eenvoudiger maken is altijd mooi.
Heb jij ook verstand van can bus??
Diede Gulpers
Dankje 😄, ja ik heb laatst een introductie gehad over de John Deere trekkers en was al de etrac tegen gekomen (een elektrische zelfrijdende tractor), de tractors zijn al heel geavanceerd. Maar ik heb geen verstand van de CAN bus, is het een kabel net zo als een isobus ? En waar loop je tegen aan met de CAN bus ?

Zelf weet ik alleen veel van "de cloud" ik heb het afgelopen jaar berichten online opgevangen die ze verstuurde via het netwerk van Telfort, ik verwerkte die data, sloeg die op en bouwde online een portal waar je dan grafieken, laatste standen en rapporten kon uitdraaien. Collega's van mij schreven de software voor een modem, maar de klant had zelf al een computer in de machine geplaatst dus de kabel laag en losse bitjes heb ik nog niet mee gewerkt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0