Illustratie van:

M.A.N Ackerdiesel - 2k3 voorgloeien?

Ik heb vorige week een M.A.N. 2k3 gekocht, maar ik weet niet waar ik deze kan voorgloeien. Hopelijk kan mij iemand hier verder mee helpen? of heeft iemand nog een stroomschema van dit model tractor.

Deel dit topic

Reacties

jumpforjoy
Ofwel is het een startschakelaar waar je aan moet trekken en moet je trekken tot je weerstand voelt en dan gloeit hij en dan doortrekken is starten.

Ofwel is het een om te duwen en dan denk ik dat het net hetzelfde zit, maar dan in de duwrichting.

als alles goed aangesloten is, zie je een gloeispiraaltje oplichten.

Ik heb een 2L3 gehad, maar die is al even weg, dus ik weet er niet veel meer van. Ik weet wel dat MAN niet goed startte in de winter.
Dankje voor uw reactie, ik heb het al gevonden, het is indd een doortrekschakelaar. Maar de gloeispiraal is kapot.
Weat u misschien ook de waarde van zo een M.A.N als hij nog helemaal orgineel is in de eerste lak? Hij loopt goed en heeft nauwelijks roestplekke.
jumpforjoy
Geen idee. ik heb mijn toen tussen 1500 en 2000 euro verkocht (weet niet precies) en die was in dezelfde staat als jij beschrijft. maar dat was een 2L3

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MAN Ackerdiesel ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
3